Våra mediaspelare är framtagna för att kunna visa krävande mediafiler, köra interaktivitet, dela upp skämarna i en massa delar och hantera mängder av extern data. Självklart samtidigt.

Vill du veta mer?

Boka in en kostnadsfri demo med oss via självbokning.
Enkel att distribuera
Kommer komplett med väska, kablar och installationsanvisningar.
Bildlänk
Hög prestanda
Vår G70- och G700-hårdvara presterar som lägst 400 Basemark-poäng. Prova gärna själv på våra spelare och jämför med klienter inbyggda i skärmar, din dator och din mobiltelefon. Prestandan kommer genom användandet av Linux i kombination av högkvalitets hårdvara.
Basemark Web 3.0
Kraftfulla moderna komponenter
Vår hårdvara använder nya Intel processorer, moderna chipset samt snabba minnen och SSD-baserade hårddiskar. Dvs precis som din datorn – varför skall era skärmar nöja sig med mindre?
Bildlänk
2400 Mhz

Våra internminnen kommer antingen från Western Digital eller från Crucial och är bland de bästa vi kan få tag på. Samtliga med en hastighet över 2400 Mhz.

8-32 GB beroende på modell
2400 Mhz
OS

Som operativsystem använder vi Linux. Det innebär att vi har full plattformskontroll och kan erbjuda en säker, kraftfull och stabil form av operativsystem för vår hårdvara.

Linux
OS
M.2 2280 SSD

SSD är den modernaste formen av hårddisk som används i datorer. Förutom att de är väldigt snabba innehåller de inga rörliga delar. Dvs mindre som kan gå sönder över tid. Vi använder oss av SSD tillverkade av antingen Western Digital eller Kingston.

240 GB lagring
M.2 2280 SSD
Hårdvara

Hårdvaran till våra Nodeark G70™-modeller kommer från Gigabyte. Ett företag som levererar högkvalitativa datorer sedan 90-talet. Genom vårt goda samarbete med dem kan vi på Nodeark leverera hårdvara med en fantastisk kombination av prestanda och kvalitet.

Gigabyte
Hårdvara
Inkl kablar, fjärrkontroll och monteringmaterial

Alla våra mediaspelare kommer levererade i fantastiska väskor gjorda för hårdhänt hantering. Det betyder att ni som kund kan skicka dem över hela världen utan att behöva oroa er för att de går sönder på vägen. Skönt att veta oavsett om de skall levereras till ett mässgolv i Asien eller om de skall monteras på en skola i Sverige.

Peli-case väska
Inkl kablar, fjärrkontroll och monteringmaterial